Centrul de Slabire si remodelare corporala BODYLINE si-a inceput activitatea in urma cu 13 ani si de atunci va pune la dispozitie tehnologii de ultima ora si personal calificat pentru a va oferi o experienta unica.

Prin varietatea terapiilor efectuate in cadrul salonului va ajutam sa va regasiti echilibrul, increderea in fortele proprii, puterea, starea de bine care aveti nevoie zilnic, practic va asiguram energia necesara realizarii activitatilor dvs. deoarece este foarte important pentru fiecare persoana sa se simta bine cu ea insasi, sa fie multumita de sine.

De-a lungul celor 13 ani de activitate am contribuit la castigarea increderii in sine pentru mii de persoane ce ne-au trecut pragul, am realizat progrese importante si ne imbunatatim calitatea serviciilor constant.

Tehnologiile de ultima generatie, precum SCULPTOR SI REGENIX și Vacuum Starvac sunt terapii unice in lume si cu efecte garantate chiar din prima sedinta.
Personalul Centrului de Remodelare BODYLINE va va consilia si va fi alaturi de dvoastra de a lungul procesului de transformare si redefinire corporala.

Visul dumneavostra e visul nostru!!!